Bezienswaardigheden Parijs

Bezienswaardigheden Parijs

frankrijk vlag

De hoogtepunten van Parijs bezoeken? Ons team heeft een selectie gemaakt van de bezienswaardigheden die je absoluut gezien moet hebben in de Franse hoofdstad!


Arc de Triomphe

Over de bezienswaardigheden in Parijs

Parijs is een van de wereldsteden met de meeste bezienswaardigheden. De Eiffeltoren is uiteraard de meest bekende en misschien wel het herkenningspunt van de stad. Maar de stad heeft meer te bieden dan alleen de Eiffeltoren. Zo zul je ongetwijfeld wel eens gehoord hebben van de Sacre Coeur, Arc de Triomphe en Disneyland Paris.

Er zijn verschillende reisorganisaties die je tijdens een busreis naar Parijs naar de mooiste plekken brengen! Ook heb je vaak een groot aantal uur om zelf te besteden in de stad, dit is afhankelijk van de busreis die je boekt. Om je alvast kennis te laten maken met de mooiste bezienswaardigheden hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt met vrijwel alle hoogtepunten van Parijs.

De hoogtepunten van Parijs (a-z)

Het team van Busreis-Parijs.nl heeft een selectie gemaakt van de absolute hoogtepunten van Parijs. De meeste aanbieders bieden arrangementen aan waarin je tijdens de busreis al een groot aantal bezienswaardigheden bezoekt: