Busreis Parijs vergelijken
peter langhout reizenslangen reizende jong intravan nood reizenoad reizenkras reizen

Busreis Parijs 4 dagen

Wereldstad Parijs heeft een groot aantal bezienswaardigheden. Denk hierbij aan gebouwen zoals de wereldwijd bekende Eiffeltoren, Sacre Coeur, Arc de Triomphe en het Louvre. Maar ook bezienswaardigheden als Place Du Tertre, Avenue des Champs-Élysées en Disneyland mogen niet vergeten worden. Wij raden je daarom aan om een 4 daagse busreis te boeken naar Parijs, zo heb je tijd genoeg om de beste plekken van de stad te bezoeken zonder te haasten!

Voordelen van de 4 daagse busreis naar Parijs

Een van de voordelen van een 4 daagse busreis is de prijs. De reizen zijn vaak maar een paar tientjes duurder dan de 3 daagse busreizen naar Parijs waardoor je voor een klein bedrag veel meer van de wereldstad kunt zien!

Ook de optionele excursies die bij te boeken zijn bij de reisorganisaties zijn een aanrader, zo bezoek je onder leiding van een Nederlandse gids de mooiste bezienswaardigheden en verlies je geen tijd door zelf op zoek te gaan. Mocht je een dagje willen shoppen en zoveel mogelijk bezienswaardigheden willen bezoeken, dan is de busreis van 5 dagen naar Parijs wellicht meer iets voor jou!

Op deze pagina vind je alle 4 dagen durende busreizen naar Parijs van alle reisorganisaties. Vergelijk hier dus alle busreizen en boek je droomreis naar Parijs!