Busreis Parijs 2 dagen

Busreis Parijs 2 dagen

frankrijk vlag

Parijs ontdekken met de bus? Kies voor een 2-daagse busreis! De reizen zijn inclusief hotelovernachting met ontbijtbuffet. De bus zal in Parijs op enkele hoogtepunten stoppen. Vergelijk alle mogelijkheden op deze pagina!


al vanaf € 89,95
Bekijk reizen
Eiffeltoren aan de seine

Bekijk alle reisorganisaties met 2-daagse busreizen naar Parijs

Met de bus naar Parijs inclusief een hotelovernachting

Uitgelichte reizen

Veel gestelde vragen over 2-daagse busreizen naar Parijs

Vertrek in de ochtend en verken een volledige dag de Franse hoofdstad. De busreizen zijn met overnachting in hotel! Als je wakker wordt in Parijs heb je vervolgens nog een halve dag om de stad te ontdekken en ga je halverwege de middag richting huis met de bus.

Parijs staat ook wel bekend als metropool en dit is niet voor niets, de stad is enorm! De Franse hoofdstad heeft ook zoveel bezienswaardigheden dat het onmogelijk is om alles in 2 dagen te bekijken.

We raden je daarom aan om vooraf je busreis al goed te bepalen welke plekken je wilt gaan bekijken. Ga je voor de hotspots als de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Sacre Coeur? Een dagje kunst bekijken in het Louvre? Of toch liever gewoon een heerlijk middagje shoppen in de leuke boetiekjes in Parijs? De keuze is aan jou!

Houd er overigens rekening mee dat veel 2-daagse busreizen zijn voorzien van stadsrondrit waarin je met de bus stops maakt langs diverse hoogtepunten in Parijs. Dit kan veel tijd besparen waardoor je in korte tijd veel plekken kunt bekijken. Bekijk het reisprogramma van je te boeken reis voor meer informatie hierover.

De duur van de busreis is afhankelijk van de opstapplaats, het opstapschema en de drukte op de weg. Houd over het algemeen rekening met een reisduur van 6 tot 7 uur in de bus. De meeste reisorganisaties houden ook een pauze tussendoor om even de benen te strekken en voor een sanitaire stop.