Busreis Parijs vergelijken
peter langhout reizenslangen reizende jong intravan nood reizenoad reizenkras reizen

Busreis Disneyland

Disneyland Parijs is een van de populairste pretparken van Europa. Met de wereldberoemde Disney figuren, vele top attracties en diverse shows is dit natuurlijk geen verassing. Het pretpark ligt in het oosten van Parijs en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Disney-figuren zoals Mickey Mouse, Pluto en Donald Duck lopen dagelijks door het park, dit maakt het pretpark super leuk voor een bezoek met kinderen.

Liefhebbers van ruige attracties kunnen zich echter ook prima vermaken in Disneyland, zo zijn attracties zoals Space Mountain en Big Thunder Mountain Railroad erg spannend!

Vergelijk alle busreizen aanbieders naar Disneyland

De busreizen naar Disneyland Parijs

Er zijn een groot aantal Nederlandse reisorganisaties die busreizen aanbieden naar Disneyland Parijs. Denk hierbij aan reisorganisaties als Peter Langhout, Oad, Van Nood Reizen en EffeWeg.nl. Je hebt de keuze uit dagtochten maar ook uit meerdaagse busreizen. De entreetickets zitten bij de prijzen inbegrepen.

Ook bieden onze partners de optie om een 3 daagse combinatie busreis te boeken waarbij je zowel een dag de stad Parijs als een dag Disneyland Parijs bezoekt. Een echte aanrader als je in korte tijd het beste van Parijs en Disneyland wilt beleven!

Op deze pagina vind je hierboven alle busreizen naar Disneyland Parijs. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt met de goedkoopste aanbieders zodat je direct alle reizen en prijzen kunt vergelijken!