Busreis Disneyland

Busreis Disneyland

frankrijk vlag

Een leuke reis maken met de bus naar Disneyland in Parijs? Je hebt verschillende opties! Losse tickets en busreizen inclusief verblijf. Bekijk de beste aanbiedingen!


al vanaf € 85,-
Bekijk reizen
Disneyland Paris

Vergelijk alle busreizen aanbieders naar Disneyland

Bekijk de top 4 met aanbiedingen naar Disney

De busreizen naar Disneyland Parijs

Er zijn een groot aantal Nederlandse reisorganisaties die busreizen aanbieden naar Disneyland Parijs. Denk hierbij aan reisorganisaties als Slangen Reizen en Oad. Je hebt de keuze uit dagtochten maar ook uit meerdaagse busreizen. De entreetickets zitten bij de prijzen inbegrepen.

Ook bieden onze partners de optie om een 3 daagse combinatie busreis te boeken waarbij je zowel een dag de stad Parijs als een dag Disneyland Parijs bezoekt. Een echte aanrader als je in korte tijd het beste van Parijs en Disneyland wilt beleven!

Op deze pagina vind je hierboven alle busreizen naar Disneyland Parijs. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt met de goedkoopste aanbieders zodat je direct alle reizen en prijzen kunt vergelijken!

Disney Studio's
Disney Hotel

Ontdek de magie van Disney

Disneyland Parijs is een van de populairste pretparken van Europa. Met de wereldberoemde Disney figuren, vele top attracties en diverse shows is dit natuurlijk geen verassing. Het pretpark ligt in het oosten van Parijs en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Disney-figuren zoals Mickey Mouse, Pluto en Donald Duck lopen dagelijks door het park, dit maakt het pretpark super leuk voor een bezoek met kinderen. Liefhebbers van ruige attracties kunnen zich echter ook prima vermaken in Disneyland, zo zijn attracties zoals Space Mountain en Big Thunder Mountain Railroad erg spannend!