Flixbus

Flixbus

frankrijk vlag

Losse bustickets naar Parijs kopen? Dan ben je bij het Duitse busbedrijf Flixbus aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt de optie om voor slechts 16,99 een enkeltje naar de Franse hoofdstad te kopen en biedt de mogelijkheid om op te stappen in o.a. Amsterdam, Utrecht en Breda.


Bekijk de promoties
Eiffeltoren in Parijs

Losse bustickets boek je voordelig bij Flixbus

Flixbus is een Duits busbedrijf met een enorm netwerk aan buslijnen door Europa. Dagelijks vertrekken er ieder uur meerdere bussen van het bedrijf vanuit Nederland naar bestemmingen door heel Europa. Zo kun je dichtbij naar Antwerpen, iets verder naar Londen of naar één van de vele Duitse steden. Het netwerk aan bestemmingen van deze Duitse gigant telt meer dan 2500 bestemmingen in Europa.

Bij Flixbus is het boeken van een busticket hetzelfde als een treinticket of vliegticket, het werkt eenvoudig en je hebt dagelijks de keuze uit vele vertrektijden. De bussen van de organisatie zijn van alle gemakken voorzien, zo zijn er stopcontacten aanwezig om je mobiel constant op te laden en kun je gebruik maken van het WiFi netwerk van de bus. Heb je een gevoelige blaas? Geen zorgen, er is een toilet in de bus aanwezig.

De busreizen naar Parijs van Flixbus

Ook naar de Franse hoofdstad Parijs biedt Flixbus dagelijks ieder uur busreizen aan, je kunt opstappen in onder andere Amsterdam (Schiphol, Bijlmer of Sloterdijk), Breda CS en Utrecht. Houdt er rekening mee dat de stop altijd diverse tussenstops maakt zoals in Antwerpen, Lille en Brussel waardoor je doorgaans meer dan 8 uur in de bus zit om in Parijs aan te komen.