Losse bustickets Parijs

Losse bustickets Parijs

frankrijk vlag

De goedkoopste manier om naar Parijs te reizen? Dat is met de bus! Met een los busticket reis je al vanaf € 16,99 naar Parijs. Keuze uit dagelijks 8+ vertrektijden en diverse opstapplaatsen. Bekijk direct de beste deals!


al vanaf € 16,99
Bekijk reizen

Boek hier losse bustickets naar Parijs

De voordeligste prijzen + alternatief met de trein

Uitgelichte tickets

Een los busticket kopen? Dit moet je weten!

Eiffeltoren door de straten van Parijs

De aanbieders van losse bustickets

Wil je graag met de bus naar Parijs? Dan heb je twee mogelijkheden.Voor losse bustickets kun je terecht bij Flixbus. Deze reisorganisatie biedt dagelijks een groot aantal vertrektijden aan en heeft o.a. Amsterdam Centraal, Schiphol, Utrecht en Breda als mogelijke opstapplaatsen.

Ga je liever voor een georganiseerde reis? Dan kan Slangen Reizen een goed alternatief zijn. Deze reisorganisatie biedt bijvoorbeeld dagtochten aan waardoor je meteen de heen- en terugreis geregeld hebt en minimaal 9 uur vrije tijd krijgt om te genieten van de stad.

Notre dame

Reistijd

De busreizen van Flixbus gaan vanuit Nederland helaas nooit direct naar Parijs, je maakt altijd tussenstops in bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel en Lille waardoor de totale reistijd vaak tussen de 8 en 9 uur bedraagt.

De reizen van Slangen Reizen duren over het algemeen iets korter, hier ben je tussen de 6 en 7 uur onderweg. (afhankelijk van de drukte op de weg)

thalys

Een sneller alternatief? Ga voor de trein!

Liever iets meer comfort, vrijheid en vooral snelheid? Kies dan voor een reis met de Thalys naar Parijs! Deze snelheidstrein brengt je in ongeveer 4 uur naar hartje Parijs.

Je hebt dagelijks bij NS International de keuze uit meerdere vertrektijden. De trein is over het algemeen wel een stuk duurder dan de bus, toch kun je wel voordelige tickets vinden als je tijdig boekt van ongeveer 35 euro voor een enkeltje.

Bekijk aanbiedingen