Busreis Parijs vergelijken
peter langhout reizenslangen reizende jong intravan nood reizenoad reizenkras reizen

Busreis Parijs 5 dagen

Wil je zoveel mogelijk van Parijs bekijken? Niet alleen de grootste trekpleisters zoals de Eiffeltoren, Mona Lisa, Het Louvre en de Arc de Triomphe bezoeken? Maar ook speciale plekken zoals Dôme des Invalides of Place du Tetre? Dan zijn de 5 daagse busreizen echt iets voor jou!

Vergelijk alle busreizen aanbieders

5 daagse busreizen naar Parijs, al vanaf 199,-!

De 5 daagse busreizen zijn bij onze partners al verkrijgbaar vanaf 199,- inclusief verblijf in een middenklasse hotel en busreis. Tijdens de 5 daagse busreizen bezoek je een groot aantal plekken van de stad, de meeste organisaties zoals Van Nood Reizen geven je de keuze om zelf de stad te bezichtigen of om mee te doen met bepaalde excursies die je los kunt bijboeken. Er zijn echter ook reisorganisaties waarbij meer excursies zijn inbegrepen in de prijs en waarbij je deze dus sowieso gaat bezoeken.

Wij raden je aan om de bovenstaande 5 dagen durende busreizen goed te vergelijken op inhoud. En van te voren goed te bedenken of je veel zelfstandig wilt gaan bezichtigen of dat je liever veel van de stad ziet onder begeleiding van een (Nederlandse gids). Afhankelijk van deze keuzes kun je een goede keuze maken welke busreis het beste bij je past!