Busreis Parijs 3 dagen

Busreis Parijs 3 dagen

frankrijk vlag

Een weekendje weg naar een van de mooiste steden van Europa? Kies dan voor een 3 daagse busreis naar Parijs! Je boekt deze reizen al vanaf € 119,95 inclusief verblijf en in sommige gevallen zelfs meerdere excursies. Start je zoektocht op Busreis-Parijs.nl!


al vanaf € 119,95
Bekijk reizen
Parijs Eiffeltoren

Uitgelichte 3-daagse busreizen naar Parijs

Parijs of de combinatie Parijs + Disneyland? Vele mogelijkheden!

Genieten in Parijs: busreis met 2 hotelovernachtingen

Op deze pagina vind je alle 3 dagen durende busreizen naar Parijs van onze partners. Reisorganisaties als Slangen reizen en OAD helpen je graag bij het vinden van een reis. De aanbieders werken allen met Nederlandse reisleiding en vertellen je graag meer over deze fantastische wereldstad die bekend staat als stad van de liefde!

Welke 3 dagen durende busreizen naar Parijs passen bij mij?

Er zit veel verschil in de diverse reizen die onze partners aanbieden. Het team van Busreis-Parijs.nl raad je aan om de reizen goed op inhoud te vergelijken, waar overnacht je bijvoorbeeld en welke excursies zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het programma erg belangrijk om door te nemen, wil je bijvoorbeeld naast mooie gebouwen bezichtigen ook shoppen? Dan past een busreis waarbij je veel vrijheid krijgt bij jou en andersom!

Kies voor een combinatie busreis Parijs & EuroDisney!

Slangen Reizen en OAD bieden allen 3 daagse busreizen aan naar Parijs waarbij je naast de stad ook Disneyland bezoekt. Dit attractiepark in het oosten van Parijs is een echte aanrader, met spannende attracties en te gekke shows is het pretpark razend populair bij jong en oud. De Disneyfiguren kom je er ook tegen, je kunt er zelfs mee op de foto gaan!

Onze partners bieden de combinatie busreizen naar Parijs al aan v.a. 129,-! Dit is inclusief verblijf met ontbijt, busreis, excursies én entreetickets voor Disneyland. Zeker een aanbeveling voor stelletjes en jonge kinderen. Verveel je geen moment en boek deze combinatiereizen!