NS International

NS International

frankrijk vlag

Een goed alternatief voor de bus? Natuurlijk de trein! Met NS International ga je al vanaf € 35,- met de Thalys naar hartje Parijs in ongeveer 4 uur tijd. Vertrek vanaf ieder willekeurig station in Nederland en ga vervolgens vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam direct naar Parijs!


al vanaf € 35,-
Bekijk de promoties
Sacre Coeur

Comfortabel en voordelig met de trein naar hartje Parijs!

Het voordeel van een treinreis met de Thalys? Het enorme comfort. Met gereserveerde stoelen, een bar in de trein en weinig tussenstops ben je razendsnel in hartje Parijs. Zo gaat de Thalys tussen de 200 en 300 k/m per uur waardoor je in ongeveer 4 uur al in het centrum van Parijs staat.

Op de website van NS International boek je eenvoudig je treinreis naar Parijs. Let op: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de reis. Zo is het mogelijk om tickets al vanaf € 35,- te reserveren. Dagelijks heb je keuze uit ongeveer 8 vertrekdata, let wel op dat je reservering tijdsgebonden is en de reservering altijd gekoppeld is aan specifieke stoelen binnen de trein.

Ook wanneer je liever direct naar Disneyland Paris wil met de trein ben je bij NS International aan het juiste adres. De halte van de stop bij Disney heet: Marne-la-Vallée/Chessy. Je stapt direct uit naast het park en kunt vanaf hier lopend naar de officiële Disney hotels of de pendelbus pakken naar de partnerhotels. Uiteraard, kun je als je vroeg vertrekt ook voor een dagje naar Disneyland met de trein gaan!