Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen

frankrijk vlag

Helaas biedt Peter Langhout Reizen geen vakanties meer aan wegens faillissement. Als alternatief raden wij voor jouw busreis naar Parijs de reisorganisatie Slangen Reizen aan. Navigeer naar de beste deals van Slangen Reizen met de knop onder deze tekst.


Bekijk de promoties
Place du Tertre

Voormalig specialist in Busreizen

Peter Langhout is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het organiseren van busreizen naar de mooiste bestemmingen in heel Europa. De reisorganisatie is aangesloten bij het ANVR en SGR waardoor je met een betrouwbare partner op reis gaat. De online touroperator onderscheidt zich door de verschillende busreizen aan te bieden voor zeer scherpe prijzen. Peter Langhout Reizen is niet voor niets ieder jaar het reisbureau voor tienduizenden Nederlanders!

De busreizen naar Parijs van Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is een specialist in het organiseren van busreizen naar de Franse hoofdstad. De reisorganisatie biedt een groot aantal soorten arrangementen aan, wat dacht je van een 3 daagse busreis naar parijs met vele excursies? Of een van de vele busarrangementen naar Disneyland Parijs? Ze zijn allemaal te boeken voor een zeer scherpe prijs bij Peter Langhout.